Over De Slinger Utrecht

De Slinger Utrecht “Het ondernemende netwerk met hart en ambitie voor de stad ”

Wij geloven in een Utrecht waarin ondernemende mensen met hart en ambitie vormgeven aan een betrokken economie: sociaal, duurzaam en technologisch. In 2025 werkt meer dan 50% van de Utrechtse ondernemers met hart en ambitie structureel samen aan een betrokken stad. Het is voor hen “business as usual”

icon-inspireren
Inspireren
De Slinger organiseert inspirerende events en bepaalt samen met partners de contouren van een toekomstagenda voor Utrecht.
icon-onderzoeken
Onderzoeken
De Slinger brengt trends in de nieuwe economie en ondernemers met hart en ambitie voor Utrecht in kaart. Hierbij werken we samen met kennisinstellingen o.a. de Hogeschool Utrecht.
icon-verbinden
Verbinden
We  leggen de nadruk op verbinding en support van onze partners bij activiteiten en initiatieven op sociaal, duurzaam en technologisch vlak.
icon-initieren
Initiëren
De Slinger organiseert kleine en grote projecten waarmee partners helpen bouwen aan een grensverleggende stad Utrecht.

 

De Slinger Utrecht bestaat sinds 2007. De partners en het netwerk van De Slinger Utrecht bestaat uit: (MKB) bedrijven, ondernemende maatschappelijke organisaties, (creatieve) duurzame start-ups, stedenmakers, game changers, HU, HKU, ROC, Utrecht Ondernemersfonds en vele anderen. De Slinger is een ANBI instelling en heeft geen winstoogmerk.

Mensen achter de Slinger Utrecht

Hans van Ooijen, bestuur

Ton van Dooren, bestuur

Sebe Buitenkamp, bestuur

Simone Mensink-Tietema, bestuur

Geert Berger, bestuur

 

 

Jaarverslag 2016

Jaarrekening 2016 Slinger Utrecht

Jaarverslagen 2015

JAARVERSLAG 2015 – De Slinger Utrecht

JAARREKENING 2015 – De Slinger Utrecht