Nieuw: partner community

 

Sinds kort hebben we op facebook een besloten groep aangemaakt voor partners met de naam: Slinger Utrecht partner community. Dit is een ontmoetingsplaats waar onze partners elkaar kunnen inspireren, helpen en vragen stellen. Zo benutten we de kracht van ons netwerk en bouwen we aan een gelukkige stad waar het prettig werken, ondernemen en wonen is. Aanmelden: ga naar facebook en zoek De Slinger Utrecht partner Community. U klikt hier op lid worden van groep. 

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha

Please enter the CAPTCHA text